4 Mijl Wandelen

Nieuw bij de 4 Mijl van Emmen: 4 Mijl wandelen

Tijdens de 5e editie van de 4 Mijl van Emmen kan er gewandeld worden. De start op 11 april 2021 is om 15.00 uur.

Voor slechts € 16,44 ontvang je:

  • startnummer met chip voor tijdsregistratie + spelden
  • naam op startnummer
  • een gave finishfoto + video
  • waterposten 
  • sportmassage mogelijkheden na afloop
  • medaille en een drankje

Inschrijven kan vanaf vrijdag 6 november 2020 16.00 uur. 

Voor al jouw vragen en antwoorden ga naar menu 4 Mijl

X

Update namens de organisatie van de Intersport Bols ~ 4 Mijl van Emmen

Emmen, vrijdag 12 juni 2020

 

Na het afgelasten van de 4 Mijl van Emmen 2020 zijn we intussen een aantal maanden verder. Alle deelnemers zijn op diverse manieren geïnformeerd over hun deelname voor 2021 en de bijbehorende tegemoetkoming.

 

Alternatieve 4 Mijl van Emmen 2020

Ook hebben we iedereen geïnformeerd over de alternatieve 4 Mijl van Emmen en de medaille die jullie in november in ontvangst mogen nemen. Wanneer je daar vragen over hebt, stuur dan een mail naar info@4mijlvanemmen.nl

 

Voorinschrijving

Middels een voorinschrijving in de maand oktober bieden we jou de mogelijkheid om gegarandeerd deel te nemen aan de 4 Mijl van Emmen in 2021. Jij ontvangt hiervoor in september een persoonlijke e-mail met daarin een unieke code. Deze voorinschrijving geldt dus exclusief voor jou! Vanaf november gaat de inschrijving voor andere geïnteresseerden open. 

Als jij je in oktober inschrijft, ziet de financiële tegemoetkoming er als volgt uit:

Individuele deelnemers aan de 4 Mijl van Emmen (wandelen/hardlopen) betalen slechts €12,50 in plaats van €16,44. Je krijgt dus maar liefst 25% korting op jouw deelname!

Voor bedrijven die zich inschrijven voor de Business Run geldt dat zij voor elk team die zij inschrijven een extra team gratis mogen inschrijven! 

Kinderen mogen gratis meedoen aan de Kids Run. Zij betalen dus helemaal niks in plaats van het normale inschrijfgeld van €6,44. 

(Deze regeling geldt exclusief voor deelnemers die zich voor de Intersport Bols 4 Mijl van Emmen editie 2020 hadden ingeschreven)

 

Intersport Bols 4 Mijl van Emmen 2021

De volgende editie van de Intersport Bols 4 Mijl van Emmen gaat plaatsvinden op zondag 11 april 2021. In verband met het Paasweekend tijdens het 1ste weekend van april, vindt de 4 Mijl van Emmen daarom in 2021 plaats op de 2ezondag van april.

 

Zodra wij meer informatie hebben over de 4 Mijl van Emmen in 2021, dan communiceren wij daarover via onder andere onze website en social media kanalen.

 

Wij vertrouwen erop jou hiermee voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Voor nu; zie naar elkaar om, blijf gezond en neem geen onnodige risico’s!  

 

Namens de organisatie van de 4 Mijl van Emmen,

 

Richard Klein en Dennis Blaak

MM4 Events