Informatie

Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen 2024

Op de 1ste zondag van april 2024 gaat de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen plaatsvinden; hardlopen op een uniek parcours. Samen met jou doen we ons uiterste best om er weer een geweldige editie van te maken! Eindelijk weer een grootschalige en fysieke editie! 

Onderstaand vind je belangrijke informatie en lees je wat je zoal ontvangt als jij je als particuliere deelnemer of als bedrijf inschrijft voor de 4 Mijl van Emmen. Ook verderop op onze website vind je meer informatie over de 4 Mijl van Emmen. 

Deelnemersinformatie:

1. Inschrijven is mogelijk vanaf medio november 2023 via de inschrijfbutton op onze website. De exacte datum volgt z.s.m.

2. Op de wedstrijddag is er geen mogelijkheid tot inschrijving.

3. Laat je startnummer opsturen, of haal jouw startnummer op bij Intersport Emmen op de donderdagavond of vrijdag voorafgaand aan het evenement. Exacte data en tijden volgen z.s.m.. Als je kiest voor opsturen dan ontvang jij jouw startnummer ruim op tijd thuisgestuurd. LET OP!! Bij jouw inschrijving krijg je eenmalig de kans om voor opsturen of ophalen te kiezen. Later wijzigen is niet mogelijk. 

4. Naast dat je er zelf voor kunt zorgen dat jij bij de start van de hoofdafstand 4 Mijl komt, zorgen wij tevens voor éxtra busvervoer. Wil jij je vanuit het centrum van Emmen, omgeving finish, naar de start laten brengen? Kies er dan meteen bij jouw inschrijving voor dat jij gebruik wilt maken van deze optie. Deze keuze kun je slechts eenmalig bij jouw inschrijving maken. Voor slechts € 4,- word jij voorafgaand aan jouw 4 Mijl van Emmen, naar de start in woonwijk Delftlanden gebracht. Details over de opstapplek in het centrum van Emmen vind jij t.z.t. in de Deelnemersinformatie. 

Inschrijfkosten:

1. 4 Engelse mijlen € 18,50  

2. Kids Run € 7,50 

Startbewijs is inclusief : 1. startnummer inclusief tijdregistratie 2. spelden 3. digitaal klassement 4. gave medaille 5. EHBO 6. warming up en entertainment 7. drankje na afloop 

3. Business Run € 169,- excl. BTW 

Startbewijs is inclusief : 1. startnummer inclusief tijdregistratie 2. spelden 3. digitaal klassement 4. gave medaille 5. EHBO 6. warming up en entertainment 7. drankje na afloop 

Plus

  • Deelname aan Business Clinic
  • Bedrijvencompetitie met uitslag op LinkedIn
  • Bedrijfsnaam op www.4mijlvanemmen.nl
  • Sportmassage na afloop deelname
  • Extra drankje in de Business Lounge
  • Wij sturen uw pakket (startnummers etc.) op

Betaling
Betaling geschiedt direct bij inschrijving per iDEAL. Bij de Business Run betaal je achteraf via een factuur.

Restitutie
Eenmaal betaald voor producten of diensten is restitutie van ontvangen gelden niet mogelijk. 

Startnummer opsturen/ophalen
Je kan het fysieke startnummer opgestuurd krijgen voor slechts € 2,95. 
Kies je voor ophalen, dan kan dat op de donderdagavond vrijdag voorafgaand aan het evenement bij Intersport in Emmen

Running shirt
Het shirt is te bestellen via de site van Intersport Bols Emmen.

Start- en finishlocatie
De start van de hoofdafstand 4 Mijl gaat plaatsvinden in woonwijk Delftlanden en de finish is op het Raadhuisplein. De Kids Run vindt plaats in het centrum van Emmen. 

Starttijden

- Kids Run; tijden volgen z.s.m.

- 4 Mijl Particulieren; tijden volgen z.s.m.

- 4 Mijl Business Run; tijden volgen z.s.m.

Limieten
Voor de 4 Mijl van Emmen 2024 is er geen limiet qua aantal deelnemers. 

Deelname
Door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier verklaar jij op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de 4 Mijl van Emmen en akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden zoals vermeld op www.4mijlvanemmen.nl. Ook verklaar jij het inschrijfformulier naar waarheid te hebben ingevuld.