Nieuws

Emmen, 18 januari 2023

Sinds 2016 daagt de 4 Mijl van Emmen jou op sportief vlak uit om het állerbeste uit jezelf te halen. Vele jaren stond jullie in de startvakken. En dat smaakt naar meer! Daarom hebben we nu alvast een nieuwe datum geprikt voor de volgende 4 Mijl van Emmen.

Block alvast zondag 7 april 2024 in jouw agenda, want dan gaat de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen plaatsvinden! 2024 lijkt wellicht nog heel ver weg, maar voordat je het weet is het zover. Pak nu je tijd om lekker te trainen en de beste versie van jezelf klaar te zetten. Wij houden je op de hoogte van onze voorbereidingen. Stay tuned!

Wil je toch nog meedoen aan een leuk en uitdagend event? Schrijf je dan vanaf 1 april, geen geintje ;-), in voor de 2e editie van de Wildlands Run Emmen op vrijdagavond 8 september.

Met een sportieve groet,
MM4 Events


Emmen, 3 mei 2022

Hierbij delen wij graag een overzichtelijke plattegrond die duidelijkheid geeft omtrent bijvoorbeeld de exacte start- en finishlocatie van zowel de hoofdafstand 4 Mijl als ook van de Kids Run.

Naast de start- en finishlocatie vind je ook informatie over de plek van de kledinginname en -uitgifte, toiletten, EHBO, waterpost en plekken waar jij muzikaal wordt gestimuleerd :-). Bij de finish zal ook het 4 Mijl Festival plaatsvinden.