Nieuws

Emmen, 8 januari 2021

Gisteravond hebben wij via onze Facebookpagina de 44 winnaars van de unieke en heerlijk warme (hardloop)muts + de waardebon t.w.v. € 10,00 van Intersport Bols ~ Emmen bekend gemaakt. 

Vanochtend hebben alle 44 winnaars een persoonlijke mail ontvangen (check ook jouw spam/ongewenste inbox). Nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Emmen, 3 januari 2021

Op maandag 4 januari start om 16.00 uur de officiële inschrijving van de 4 Mijl van Emmen Home Edition. Zit jij er klaar voor?

De eerste 44 inschrijvingen winnen een unieke en heerlijk warme muts + een waardebon t.w.v. € 10,00 van Intersport Bols ~ Emmen. Zorg dat jij op tijd klaar zit, schrijf je in en hopelijk ben jij een van de eerste 44 inschrijvingen. Wij communiceren vervolgens z.s.m. over de 44 winnaars. 

 

Emmen, 3 januari 2021

Laatste oproep voor de voorinschrijving voor de 4 Mijl van Emmen Home Edition!

De voorinschrijving voor de 4 Mijl van Emmen 2021 loopt nog tot slechts maandag 4 januari 16.00 uur.

Iedereen die hier recht op heeft, heeft hierover op vrijdag 11 december jl. een persoonlijke mail ontvangen (check ook jouw spam). Rond jouw voorinschrijving af nu het nog kan.
Tijdens de voorinschrijving schrijf jij je met korting in en kun jij samen met 4 andere personen met korting Wildlands Adventure Zoo Emmen bezoeken!

 

Emmen, 21 december 

Op zondag 11 april 2021 organiseren wij de 4 Mijl van Emmen Home Edition; 4 Mijl wandelen of hardlopen op een plek die jij zelf mag bepalen. En natuurlijk komt er ook een Business Run!

Voor deze Home Edition ontvang je vanzelfsprekend een gave medaille, kun je ervoor kiezen om ook een officieel startnummer toegestuurd te krijgen en ontvang je een app inclusief live-tracking waarmee jouw deelname wordt geregistreerd en jouw uitslag ook in een officieel klassement terecht komt. Ook ontvang je een super leuke digitale goodiebag met daarin allerlei leuke acties!

Al met al voldoende reden om je in te schrijven voor de unieke en waarschijnlijk eenmalige editie van de 4 Mijl van Emmen Home Edition! 

De officiële inschrijving start op maandag 4 januari 2021 om 16.00 uur. 

Met elkaar komen we door deze bijzondere tijden heen!

Blijf intussen lekker in beweging (check site RIVM voor do’s & dont’s) en blijf gezond! 

Note: In verband met alle ontwikkelingen rondom COVID-19 gaat in 2021 geen fysieke 4 Mijl van Emmen plaatsvinden. Daarom zijn helaas ook alle nevenactiviteiten zoals de Kids Run en het 4 Mijl Festival geannuleerd.

 

Emmen, 18 december

Sinds maandag 14 december is de voorinschrijving geopend voor de 4 Mijl van Emmen Home Edition 2021. Deze Home Edition gaat plaatsvinden op zondag 11 april 2021 om 14.30 uur. Iedere deelnemer van de 4 Mijl van Emmen 2020 heeft hierover op vrijdag 11 december een persoonlijke mail ontvangen; check ook altijd voor de zekerheid jouw spam/ongewenste inbox. 

De voorinschrijving loopt van 14 december t/m maandag 4 januari 16.00 uur. Tijdens de voorinschrijving kun jij je met korting inschrijving + je kunt met korting maar liefst 5 toegangstickets voor Wildlands Adventure Zoo Emmen kopen. Check dus snel jouw mail en rond jouw voorinschrijving af. 

Omdat we in april 2021 helaas nog geen fysieke 4 Mijl van Emmen kunnen organiseren, vinden er helaas ook nog geen nevenactiviteiten zoals het 4 Mijl Festival en de Kids Run plaats. Iedere ouder/verzorger van kinderen die in 2020 mee hebben gedaan aan de Kids Run, heeft hierover op vrijdag 11 december een mail ontvangen. 

toedan