Nieuws

Emmen, 9 april 2021

Nog 2 nachtjes slapen :-) en dan gaat de Home Edition van de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen plaatsvinden. Ben jij er klaar voor?

Vandaag hebben alle deelnemers (particulieren en bedrijven) via mail hun deelnemersinformatie ontvangen. Check ook altijd jouw spam/ongewenste inbox. In deze mail vind je onder andere belangrijke informatie over het gebruik van de app voor jouw tijdregistratie en het klassement. Belangrijk om alles even goed door te lezen voordat je gaat lopen. Tip! Doet dat echter niet pas 5 minuten voordat je gaat lopen :-). In de mail staat ook een mailadres van de helpdesk voor wanneer je hulp nodig hebt. 

De groep deelnemers die voor opsturen van hun medaille hebben gekozen, moeten wellicht nog even geduld hebben. Vorige week vrijdag zijn de enveloppen verstuurd, maar de verwachting is dat door de afgelopen Paasdagen de post wat vertraging heeft opgelopen. Hopelijk valt de enveloppe vandaag of uiterlijk morgen op de mat. De deelnemers die ervoor gekozen hebben om hun medaille op te halen bij Intersport Bols-Emmen, hebben vorige week een mail ontvangen dat zij daar vanaf woensdag 7 april al terecht kunnen om hun medaille op te halen.

 

Veel plezier en succes aanstaande zondag! 

 

Emmen, 2 april 2021

Belangrijke mail!

Nog 8 dagen en dan gaat de Home Edition van de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen plaatsvinden. 

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen voor 11 april. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de startnummers + medailles voor de deelnemers die voor opsturen hebben gekozen. Heb jij hiervoor gekozen? Dan ontvang jij in de loop van de komende week jouw pakket thuis. Dat geldt ook voor de deelnemende bedrijven.

De deelnemers die ervoor hebben gekozen om hun medaille op te halen bij Intersport Bols - Emmen, hebben vanmiddag een mail ontvangen. Hierin staat onder andere dat zij vanaf woensdagmiddag 7 april vanaf 12.00 uur hun medaille + startnummer kunnen ophalen. Check nog wel die mail (kijk ook in jouw spam) want je moet i.v.m. de huidige corona-maatregelen wel een afspraak inplannen.  

Onderstaand vind je ook alvast de benodigde linkjes als het gaat om de live tracking en de verschillende leaderboards. Via de live tracking kun je zien en volgen waar deelnemers aan het wandelen of hardlopen zijn op 11 april. 

Via de deelnemersinformatie die jij op vrijdag 9 april ontvangt, vind jij belangrijke informatie als het gaat om onder andere de Racemap app die je op jouw telefoon moet downloaden. Wanneer jij niet met jouw telefoon gaat lopen, maar met jouw eigen sport tracker, dan vind je hier de link om jouw GPX-bestand te uploaden: https://racemap.com/upload

Heb je hulp nodig omdat je ergens niet uitkomt? De helpdesk is te bereiken via virtueel@activebirds.nl . 

Via deze link kun jij jouw eigen certificaat downloaden:

Wij wensen jou alvast heel veel plezier en succes tijdens de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen Home Edition op zondag 11 april!

Volg ons op Facebook en Instagram voor leuke weetjes en deel jouw moment op social media met #4mijlvanemmen #homeedition. Wij wensen je heel veel plezier en succes tijdens jouw 4 Mijl van Emmen Home Edition 2021!

Met een sportieve groet,

MM4 Events

 

 

Emmen, 31 maart 2021

Vandaag, 31 maart, is écht de áller, áller, állerlaatste dag waarop jij je kunt inschrijven voor de unieke en waarschijnlijk eenmalige Home Edition van de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen. 

Heb jij je nog niet inschreven? Schrijf je dan nú in en dan ben jij erbij op zondag 11 april! 

 

Emmen, 26 maart 2021

Nog slechts 15 dagen tot aan de unieke en waarschijnlijk eenmalige Home Edition van de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen. 

Op dit moment zijn er nog maar 75 startbewijzen beschikbaar. Heb jij je nog niet inschreven? Wacht dan niet langer en schrijf je in, dan ben jij erbij op zondag 11 april. De inschrijving sluit per 1 april, geen grap :-). 

 

Emmen, 19 maart 2021

Nog slechts 22 dagen tot aan de unieke en waarschijnlijk eenmalige Home Edition van de Intersport Bols - Emmen 4 Mijl van Emmen. 

Op dit moment zijn er nog maar 100 startbewijzen beschikbaar. Heb jij je nog niet inschreven? Wacht dan niet langer en schrijf je in, dan ben jij erbij op zondag 11 april. 

 

Emmen, 8 januari 2021

Gisteravond hebben wij via onze Facebookpagina de 44 winnaars van de unieke en heerlijk warme (hardloop)muts + de waardebon t.w.v. € 10,00 van Intersport Bols ~ Emmen bekend gemaakt. 

Vanochtend hebben alle 44 winnaars een persoonlijke mail ontvangen (check ook jouw spam/ongewenste inbox). Nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Emmen, 3 januari 2021

Op maandag 4 januari start om 16.00 uur de officiële inschrijving van de 4 Mijl van Emmen Home Edition. Zit jij er klaar voor?

De eerste 44 inschrijvingen winnen een unieke en heerlijk warme muts + een waardebon t.w.v. € 10,00 van Intersport Bols ~ Emmen. Zorg dat jij op tijd klaar zit, schrijf je in en hopelijk ben jij een van de eerste 44 inschrijvingen. Wij communiceren vervolgens z.s.m. over de 44 winnaars. 

 

Emmen, 3 januari 2021

Laatste oproep voor de voorinschrijving voor de 4 Mijl van Emmen Home Edition!

De voorinschrijving voor de 4 Mijl van Emmen 2021 loopt nog tot slechts maandag 4 januari 16.00 uur.

Iedereen die hier recht op heeft, heeft hierover op vrijdag 11 december jl. een persoonlijke mail ontvangen (check ook jouw spam). Rond jouw voorinschrijving af nu het nog kan.
Tijdens de voorinschrijving schrijf jij je met korting in en kun jij samen met 4 andere personen met korting Wildlands Adventure Zoo Emmen bezoeken!

 

Emmen, 21 december 

Op zondag 11 april 2021 organiseren wij de 4 Mijl van Emmen Home Edition; 4 Mijl wandelen of hardlopen op een plek die jij zelf mag bepalen. En natuurlijk komt er ook een Business Run!

Voor deze Home Edition ontvang je vanzelfsprekend een gave medaille, kun je ervoor kiezen om ook een officieel startnummer toegestuurd te krijgen en ontvang je een app inclusief live-tracking waarmee jouw deelname wordt geregistreerd en jouw uitslag ook in een officieel klassement terecht komt. Ook ontvang je een super leuke digitale goodiebag met daarin allerlei leuke acties!

Al met al voldoende reden om je in te schrijven voor de unieke en waarschijnlijk eenmalige editie van de 4 Mijl van Emmen Home Edition! 

De officiële inschrijving start op maandag 4 januari 2021 om 16.00 uur. 

Met elkaar komen we door deze bijzondere tijden heen!

Blijf intussen lekker in beweging (check site RIVM voor do’s & dont’s) en blijf gezond! 

Note: In verband met alle ontwikkelingen rondom COVID-19 gaat in 2021 geen fysieke 4 Mijl van Emmen plaatsvinden. Daarom zijn helaas ook alle nevenactiviteiten zoals de Kids Run en het 4 Mijl Festival geannuleerd.

 

Emmen, 18 december

Sinds maandag 14 december is de voorinschrijving geopend voor de 4 Mijl van Emmen Home Edition 2021. Deze Home Edition gaat plaatsvinden op zondag 11 april 2021 om 14.30 uur. Iedere deelnemer van de 4 Mijl van Emmen 2020 heeft hierover op vrijdag 11 december een persoonlijke mail ontvangen; check ook altijd voor de zekerheid jouw spam/ongewenste inbox. 

De voorinschrijving loopt van 14 december t/m maandag 4 januari 16.00 uur. Tijdens de voorinschrijving kun jij je met korting inschrijving + je kunt met korting maar liefst 5 toegangstickets voor Wildlands Adventure Zoo Emmen kopen. Check dus snel jouw mail en rond jouw voorinschrijving af. 

Omdat we in april 2021 helaas nog geen fysieke 4 Mijl van Emmen kunnen organiseren, vinden er helaas ook nog geen nevenactiviteiten zoals het 4 Mijl Festival en de Kids Run plaats. Iedere ouder/verzorger van kinderen die in 2020 mee hebben gedaan aan de Kids Run, heeft hierover op vrijdag 11 december een mail ontvangen. 

toedan